01 листопада 2022 р. 12:09

В центрі Одеси три години гасили пожежу в ресторані

Фото: ДСНС

(Фото: ДСНС)

Вогнеборці 31 жовтня три години гасили пожежу в ресторані "Нікос", розташованому на вулиці Грецькій в центрі Одеси. 

Як повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України в Одеській області, про пожежу рятувальники дізналися о 15:54 - до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення у ресторані.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що відкритим полум’ям горить дах та другий поверх двоповерхової будівлі.

Відвідувачі та персонал закладу самостійно вийшли з будівлі до прибуття підрозділів ДСНС, тож ніхто не постраждав. Щоб дістатись до осередку вогню, рятувальники використовували бензорізи для розбору шиферного покриття.

ФОТО, ВІДЕО: ДСНС

В результаті пожежу вдалося локалізувати вже за годину - о 17:12, але повністю її загасили лише о 19:01. Вогонь вирував на площі 300 квадратних метрів.

Причина пожежі встановлюється.

Вогнеборці вночі 29 жовтня за допомогою двох своїх спеціальних автівок загасили пожежу на території бази відпочинку біля села Сичавка Южненської територіальної громади Одеської області.  

Пожежа на території Дунайського біосферного заповідника, яка розпочалася на початку жовтня, продовжується у плавнях, але ліквідувати її пожежники не в змозі через відсутність можливості під'їхати.

Також  14 жовтня в будівлі Національного університету «Одеська політехніка» на проспекті Шевченка сталася пожежа. У вересні співробітники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області ліквідували масштабну пожежу - згоріличотири вантажівки.

У серпні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одесі понад 40 хвилин гасили пожежу у будівлі біля пляжу "Дельфін-2". 

Поділитися