22 жовтня 2022 р. 18:03

Стало відомо, за яким графіком вимикатимуть світло на Одещині за необхідності

Фото з відкритих джерел

(Фото з відкритих джерел)

У ДТЕК «Одеські електромережі» оприлюднили графік потенційних відключень світла по районах.

Як повідомляють в компанії, такі стабілізаційні відключення електроенергії будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго.

У ДТЕК запевняють, що світло для кожного споживача може зникнути не більше ніж на 4 години. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Згідно з переліком вулиць можна заздалегідь зорієнтуватися, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла можна дізнаватись на сайті компанії та сторінках в соцмережах ДТЕК «Одеські електромережі».

За допомогою таблиці за покликаннями нижче, визначте до якої групи належить ваш населений пункт. Для цього через пошук (натискання клавіш Ctrl+F) введіть назву населеного пункту і ви побачите, в якій ви групі (Група 1 чи Група 2).

Подивіться в який час у цей день у вашої групи можливе відключення електроенергії. Це дозволить вам спланувати свій день та організувати побут.

Якщо бачите свій населений пункт у кількох групах відключень – не хвилюйтесь! Відключення будуть стосуватися різних будинків цієї вулиці. Якщо ви потребуєте більш детальної інформації стосовно вашої вулиці/будинку – зверніться до ДТЕК «Одеські електромережі».

Додамо, що за даними заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка, внаслідок ракетних ударів в Одеській області від електромережі відключено 10 500 абонентів.

Щодо інших регіонів:
в Хмельницькій області - 672 000 абонентів, 
в Миколаївській – 188 400, 
у Волинській області – 102 000, 
в Черкаській – 242 000, 
в Рівненській – 174 790, 
в Кіровоградській – 61 913.

22 жовтня о 07:00 окупанти здійснили масований ракетний обстріл території України.

В зонах відповідальності повітряних командувань "Південь", "Центр" та "Захід" Повітряних Сил авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами знищено вісімнадцять крилатих ракет ворога:

Ракетами атаковано об’єкти критичної інфраструктури в різних областях держави. Зокрема в Одеській області, за даними Служби зв’язків з громадськістю ПК "Південь", був уражений один такий об'єкт.

Внаслідок ранкових ударів у декількох населених пунктах Одеського району немає світла. Наразі комунальні служби та ДСНС займаються ліквідацією наслідків ударів. 

Вчора одеські зенітники збили російський штурмовик над Миколаївщиною.

Поділитися