03 березня 2022 р. 15:05

Російській літак, який обстріляв Затоку та селище Біленьке, збили

Російській літак, який обстріляв Затоку та селище Біленьке, збили

Літак Російської Федерації влаштував наліт на Затоку та Біленьке Білгород-Дністровського району, та його збили, а пілот катапультувався.

Про це повідомив міський голова Віталій Граждан.

"Доброго дня любі друзі! Ситуація не спокійна. Зафіксовано спробу атаки на військову частину у Біленькому! Атаку відбили! Начебто збили літак! Зі збитого літака вистрибнув парашутист! Усі хто бачив, повідомте інформацію на Колцентр!
04849 3-33-33, Моб. 0673330623", - написав він на свої сторінці у Facebook.

Між тим з Затоки повідомляють, що один зі снарядів літака влучив в готель. На щастя постраждалих та загиблих немає. 

Нагадаємо, найгарячіший напрямок доби - одеський але і тут, як і по всій Україні, окупанта чекають не з квітами, а з вогнем, барикадами і коктейлем "Спротив".

Раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про рух десантного загону Чорноморського флоту Російської Федерації у складі чотирьох великих десантних кораблів у супроводженні трьох ракетних катерів спостерігається в акваторії Чорного моря у напрямку міста Одеса. 

Ще раніше Генеральний штаб повідомляв про можливу висадку десанту в Затоці, чи Одесі 2 березня. Між тим 2 березня три ракети можливо запущені з ворожого судна, яке з'явилося на обрії біля узбережжя Одеси влучили на територію міста. Вранці того ж дня Генеральний штаб повідомляв, що ворог продовжує розгортання корабельної групи та продовжує підготовку до проведення морської десантної операції у Чорноморській операційній зоні. Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Гриневецького с посади голови Одеської обласної адміністрації та призначив на його посаду офіцера Максима Марченка

Поділитися