10 травня 2024 р. 09:06

В Одесі ремонтуватимуть школи: оголошено нові тендери на майже 200 мільйонів

Фото: Getty Images

(Фото: Getty Images)

 Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило два тендери на ремонти навчальних закладів у Пересипському районі.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Так, за даними порталу публічних закупівель, планують зробити капітальний ремонт 
 будівлі та елементів благоустрою прилеглої території школи №12, розташованої на вул. Марсельська, 6.

Аукціон запланований в форматі відкритих торгів з особливостями на 24 травня. Очікувана вартість закупівлі 68 мільйонів 972 тисячі гривень. Роботи мають бути виконані до кінця 2025 року.

(Фото: Скріншот з Prozorro)

Згідно з технічної документації в роботи входять: ремонт фасадів, покрівлі та утеплення даху; встановлення пандусів; заміна всіх вікон та дверей. Також треба провести каналізацію, встановити огорожу в головній будівлі закладу і на футбольному полі.

Крім того, в Одесі планують відремонтувати  гімназію №61, розташовану  на Академіка Воробйова, 20/1. 
Вартість тендера оцінили у 120 мільйонів 375 тисяч гривень.

За ці кошти підрядник має повністю замінити всі вікна, двері та покрівлю, зробити тепло- та гідроізоляцію фундаменту та фасаду, налагодити пожежну небезпеку, прокласти нову каналізацію та водогін, зробити ремонт в приміщеннях та облаштувати клумби на подвір’ї. 

(Фото: Скріншот з Prozorro)

Аукціон також запланований в форматі відкритих торгів з особливостями, він призначений  на 22 травня, а здати роботи підрядник повинен до 31 грудня  2025 року.

Раніше ми писали, управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило новий тендер для обрання підрядника, якій проведе реставрацію одного з корпусів інфекційної лікарні.

Також в Одесі обирають підрядника, якому заплатять за реконструкцію будівель "Пологового будинку №5". На роботи готові витратити 147 мільйонів 189 тисяч гривень. 

 

Ірина Глухова

Поділитися