15 червня 2022 р. 14:57

Одеський суд відправив любителів пляжного інтиму під домашній арешт

Одеський суд відправив любителів пляжного інтиму під домашній арешт

Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід відносно підозрюваних у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом.

Як повідомили у пресслужбі суду, жінка перебуватиме під домашнім арештом лише вночі, а от чоловік цілодобово. 

11 червня 2022 року 47-річний іноземець та 32-річна жінка, перебуваючи на території закладу відпочинку «Public Beach Club», в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, чим, на думку правоохоронців, вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності.

Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу соцмереж та новинних сайтів.

Нагадаємо, поліція оголосила любителям інтиму підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що парочці видали повістки до військкомату.

Також в Одесі почастішали повідомлення від очевидців про працюючі дискотеки, а наприкінці минулого тижня двоє чоловіків після відпочинку у клубі влаштували бійку в "Аркадії". Наразі вони також отримали повістки до військкомату. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися