02 листопада 2022 р. 20:25

Одеський муніципалітет готується відкрити 141 пункт обігріву

Фото: Одеська мерія

(Фото: Одеська мерія)

Одеський муніципалітет визначив 141 місце для облаштування стаціонарних пунктів обігріву у 67 сховищах, 68 закладах освіти, а також мобільні пункти обігріву.

Про це на зустрічі з головами ОСББ міста сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Міськзелентрест вже заготовив 400 кубічних метрів дров. Керівників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків міста рекомендовано продумати, як вони можуть підготувати свої будинки до важкого сезону: закупити генератори, булер'яни, облаштувати на прибудинковій території місця для приготування їжі, а також зробити запаси води та продуктів харчування.

Щодо опалювального сезону, початок якого анонсували 1 листопада, то опалювати будинки одеситів почнуть тоді, коли температура повітря триматиметься 8 градусів тепла за Цельсієм впродовж трьох діб.

Вартість теплопостачання для мешканців Одеси, впродовж опалювального сезону 2022-2023 років залишиться такою, якою була до 24 лютого 2022 року. 

На засіданні 27 жовтня виконавчий комітет Одеської міської ради встановив тарифи також на послуги з поводження з побутовими відходами для споживачів міста Одеси.

Раніше Кабінет міністрів України знизив температурний мінімум у житлових приміщеннях взимку до 16 градусів, тому що в нинішніх умовах газ і вугілля слід використовувати економно.

Поділитися