08 жовтня 2022 р. 17:59

На півдні Одещини збили черговий ворожий безпілотник (оновлено)

На півдні Одещини збили черговий ворожий безпілотник (оновлено)

Сьогодні, 8 жовтня, близько 15:00 години, у Білгород-Дністровському районі Одещини сили протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" ліквідували черговий російський безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Як інформує Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь", тип безпілотника уточнюється.

ОНОВЛЕНО 

Близько 19.30, на підльоті з моря до Одещини силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" ліквідовано ще один російський безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Напередодні, ввечері 7 жовтня, з 20:00 до 21:30, російські окупаційні війська атакували трьома дронами-камікадзе Shahed-136 Одещину та Миколаївщину.Всі три було збито силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь".

Крім того, в Оперативному командуванні "Південь" повідомили, що протягом доби 6 жовтня нашою авіацією нанесено 15 авіаційних ударів, а також ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 360 вогневих завдань по засобах ППО противника, по трьох районах зосередження ворожих сил і техніки, а також по опорному пункту в Бериславському районі.

Увечері 30 вересня, близько 20:00 години, у небі біля Одеси, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" був збитий над морем російський безпілотник оперативно-тактичного рівня, ймовірно "Орлан-10". 

Напередодні ворог атакував Одещину та Миколаївщину дронами-камікадзе, а саме Shahed-136.

П'ять спрямували на Миколаїв, де два досягли цілей, а три вдалося збити, а два інших летіли до Одеси, але їх знищили сили протиповітряної оборони.

Вранці 8 жовтня потужний вибух стався на Кримському мості, прокладеному окупантами.

 

Поділитися