26 січня 2022 р. 19:50

На Одещині обмежили доступ до морської коси через ракети

На Одещині обмежили доступ до морської коси через ракети

Випробування дослідних зразків озброєння з бойовою стрільбою на полігоні "Алібей", поблизу села Тузли Білгород-Дністровського району Одеської області відбуваються з 25 січня по 12 лютого.

Про це повідомили у Білгород-Дністровській районній державній адміністрації.

Під час проведення випробувань буде обмежений доступ до морської коси від села Лебедівка та прилеглої до полігону частини Чорного моря.

 "Попереджаємо, що у разі виявлення уламків ракет, боєприпасів та безпілотних літальних апаратів необхідно негайно повідомити командування поліг ону або органи місцевого самоврядування та до прибуття спеціалістів обмежити доступ людей до вказаних предметів", - зазначають у адміністрації.   

Нагадаємо, у листопаді минулого року у спільних діях разом з кораблями ВМС США, Туреччини і Румунії взяли участь середній десантний корабель "Юрій Олефіренко" і патрульний катер "Слов'янськ", що базується в Одесі.

Військово-Морські Сили України 20 - 23 жовтня 2021 року проводили навчання з бойової підготовки в північно-західній частині Чорного моря. У зв'язку з цим район навчань буде закритий для цивільних судів, повідомив вебпортал USM.

Поділитися