30 грудня 2022 р. 09:15

Миколаївський електротранспорт буде працювати на свята

КП "Миколаївелектротранс"

(КП "Миколаївелектротранс")

Під час новорічних свят тролейбуси та трамваї в Миколаєві працюватимуть, проте зі зменшеним випуском транспорту.

Про це інформує комунальне підприємство "Миколаївелектротранс".

Звертаємо увагу пасажирів, що інтервали руху транспорту буде збільшено. Перші одиниці транспорту виходитимуть з депо на маршрути міста з 6 ранку, з поступовим збільшенням їх кількості на лініях, - йдеться у повідомленні.                                 

Підкреслимо, що рух електротранспорту у Миколаєві залежатиме від ситуації в енергосистемі.

Рекомендуємо користуватися мобільними додатками CityBus та Eway для перегляду переміщення транспорту в режимі реального часу.                                      

Також на підприємстві попросили пасажирів із розумінням поставитись до складних умов, в яких сьогодні працює вся країна.

Запевнили про те, що енергетики 24/7 роблять все можливе для стабільної роботи підприємств та організацій.

Так, 27 грудня на черговій сесії Миколаївської міської ради було ухвалено програму компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років.

Допомагають з генераторами й міжнародні партнери. Так, Німеччина відправила до Миколаєва 4 потужних генератори - 715, 410 та 630 кВт, а Херсонські медзаклади наприкінці листопада отримали від ЄС 10 генераторів потужністю 10 кВт.             

Вчора, 29 грудня, повідомлялося про те, що міський електротранспорт Одеси не працює, а в області уламок ракети впав на будинок.              

Тетяна Каптур

Поділитися