23 березня 2022 р. 14:09

Мер Ізмаїла закликав бізнес вчасно сплачувати податки задля підтримки ЗСУ

Мер Ізмаїла закликав бізнес вчасно сплачувати податки задля підтримки ЗСУ

В Ізмаїльській міській раді Одеської області закликають місцевих підприємців та керівників організацій не припиняти сплату податків, адже ці кошти спрямовуються на підтримку ЗСУ.

Про це йшлося на сьогоднішньому брифінгу мера міста Андрія Абрамченка, повідомляє кореспондентка ІзбірКома.

«Не треба користуватися ситуацією, що десь податки не сплачують. Зараз дуже важливо поповнювати бюджет, адже з нього йде фінансування в тому числі і на нашу армію», - закликає Абрамченко.

Міський очільник підкреслив, що завдяки Збройним силам України ситуація в місті наразі спокійна, і на його території не ведуться бойові дії.

«Будь-ласка, сплачуйте податки! Ресторани та кафе у нас повні відвідувачів. Таксі та маршрутні автобуси працюють. Магазини та супермаркети заповнені. Ринок товаром завантажений і його покупців вдосталь. Тому причин не сплачувати податки на сьогоднішній день немає. Поповнюйте бюджет міста та казну держави. Адже податок на прибуток надходить не лише до місцевого бюджету, а й до бюджетів області та держави. Ці кошти спрямовують на оборону нашої держави», - зазначив мер.

Нагадаємо, в Ізмаїлі діти-переселенці можуть долучилися до освітнього процесу. Вже 24 школярі розпочали навчання в ізмаїльських школах.

Також в Ізмаїлі на базі вишу створили хаб для допомоги переселенцям.

Раніше голова Ізмаїльської райдержадміністрації Одеської області Родіон Абашев відреагував на питання від місцевих жителів щодо бронювання військовозобов’язаних в умовах воєнного стану в Україні. 

Дивіться більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися