17 серпня 2022 р. 07:57

Поранені чотири людини: дві ворожі ракети підпалили базу відпочинку та приватні будинки на Одещині

Фото: оперативне командування "Південь"

(Фото: оперативне командування "Південь")

Вночі 17 серпня російські війська нанесли ракетний удар по території Одеської області. 

За даними оперативного командування "Південь", внаслідок влучання двох ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік.

Також поранені три цивільні особи та триває рятувальна операція.

09:34 Вночі Одещину було атаковано літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Внаслідок влучання 2 ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік. 4 цивільні особи отримали поранення, їм надано медичну допомогу, важких нема. Пожежу на загальній площі понад 600 кв. м вдалося локалізувати. Рятувальники продовжують роботу.

Зазначимо, що незважаючи на регулярні повітряні тривоги, останнього разу по Одещині били ракетами 8 серпня. Тоді підводний човен чорноморського флоту російської федерації близько 10:00 години вдарив по Одеській області, але ракету збили бійці протиповітряної оборони повітряного командування "Південь". 

4 серпня російські військові випустили по Одеській області ракету "Онікс", проте ракета розірвалася в повітрі на підльоті до суходолу. 

Вранці 26 липня російська федерація завдала ударів по Одеській області в районі Затоки з 13 літаків. Вдень 23 липня дві ворожі російські ракети влучили в Одеський морський торговий порт

Ракетний удар по території одеського порту 23 липня був нанесений саме ракетами "Калібр". Вибухова хвиля від ракетного удару по Одеському порту пошкодила вікна в будівлі Одеського художнього музею.

Поділитися