08 грудня 2021 р. 20:01

З початку опалювального сезону в Одеській області загинули сім осіб

З початку опалювального сезону в Одеській області загинули сім осіб

З початку опалювального сезону на Одещині сталося 47 пожеж та загинуло сім людей.

Про це під час брифінгу розповіла речник ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко, інформує "Думська".

За словами рятувальниці, протягом 11 місяців 2021 року в області сталося 1377 пожеж у житловому секторі, що становить 28% від усіх пожеж. Порівняно з минулим роком, це число скоротилося на 12%.

Основні причини загорянь - неакуратна поведінка з вогнем (3551), порушення правил пожежі безпеки при встановленні та експлуатації електроустановок (628), порушення правил експлуатації печей (172), порушення технологій виробництва та правил експлуатації транспортних засобів (133), інші причини (325) .

Нагадаємо, кількість дорожньо-транспортних пригод в Одеській області за 10 місяців 2021 року сягнула 13 тисяч 670, що на 7,06% більше ніж за відповідний період минулого року. 

Працівники Державного бюро розслідувань за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції розслідують обставини аварії за участю службового автомобіля виконуючого обов'язки заступника начальника поліції Одеської області Олександра Гостіщева, в результаті якої травмувалася жінка. Високопосадовець поліції начебто їхав розбирати конфлікт між мерією та громадською організацією "Рапіра". 

Поділитися