23 листопада 2021 р. 16:18

В одеському виші під час лекцій почали падати шматки стіни

В одеському виші під час лекцій почали падати шматки стіни

Шматки стіни впали в головному корпусі Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова на вулиці Дворянській, 2 під час лекції.

Про це повідомили студенти вишу. 

Ймовірною причиною вважають роботу вібраційної техніки. Її використовують під час реконструкції пішохідної ділянки вулиці Дворянська між вулицями Пастера та Єлісаветинською.

Слід зазначити, що перед центральним входом у виш розпочалася заміна тротуарного покриття, яку здійснює ТОВ "СПК "Флагман". 

У вересні частина штукатурки впала зі стелі в одній з аудиторій Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова в корпусі на Французькому бульварі.

У серпні про обвалення елементів фасаду будівлі Головпоштамту повідомила в мережі Facebook одеситка Оксана Латохіна (Литвиненко).

14 липня частина карнизу будинку на Соборній площі в центрі Одеси впала на тротуар, проте за попередніми даними ніхто з перехожих не постраждав. 

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова посів 21 сходинку в рейтингу популярності вишів України серед абітурієнтів із загальною кількістю 11 тисяч 137 заяв. А економіко-правовий факультет потрапив до  рейтингу 100 найкращих факультетів нашої держави, що склав Forbes навесні цього року.

Поділитися