17 листопада 2021 р. 12:26

В Одесі інвентаризують сміттєві баки

В Одесі інвентаризують сміттєві баки

Департамент міського господарства Одеської міської ради найближчим часом має інвентаризувати контейнери для сміття і на кожному з них розмістити інформаційну табличку.

Як повідомив віцемер Дмитро Жеман, пілотний проєкт розпочнеться з комунального оператора «Одескомунтранс».

«На кожному баку буде розміщено інформаційну наклейку, ознайомившись з якою, людина зможе дізнатися, хто обслуговує цей контейнер, який графік його спорожнення, контактні телефони компанії-оператора та диспетчерської департаменту міського господарства», - зазначив посадовець.

Забезпечити інформаційними наклейками баки «Одескомунтрансу» планують до кінця листопада, а потім цю ініціативу впроваджуватимуть на контейнерах інших операторів. 

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився головам районних адміністрацій звести в єдину мапу місцезнаходження та інформацію про власників гаражів міста. 

Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради презентувало інформаційний вебпортал об'єктів торгівлі на території міста.

У серпні Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився актуалізувати мапу тимчасових споруд в місті в найкоротший термін. 

У червні Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради розробило онлайн-мапу об'єктів капітального будівництва в місті.

Раніше Одесити створили онлайн-карту для людей з інвалідністю.

Поділитися