01 грудня 2021 р. 18:11

В Кілії припинив працювати один з міських маршрутів

В Кілії припинив працювати один з міських маршрутів

Один із трьох міських маршрутів Кілії, перестав функціонувати через нерентабільність, а в мерії немає грошей для введення муніципального.

Про це на своїй сторінці у Faсebook повідомила депутатка Кілійської міської ради Алла Калінська. 

За її словами, перевізник наполягає, що цей маршрут нерентабельний навіть якщо вартість проїзду зросте з плинних семи гривень до 10 гривень та якщо Кілійська міська рада збільшить пільгову субвенцію на перевезення з 200 тис. грн до 350 тис. грн. на рік.

Створення комунального маршруту потребує купівлю транспорта. Новий автобус коштуватиме близько 2 мільйонів гривень це все для бюджету Кілійської міської ради дуже складно. Бюджет розвитку Кілійської громади на сьогодні складає 14 млн грн, це на дев'ять населених пунктів Кілійської громади.

Нагадаємо, новий маршрут міського електротранспорту №15 «Залізничний вокзал – вул. Корнюшина», який обслуговуватиметься електробусами, з'явиться в Одесі з 30 жовтня. 

В суботу, 20 листопада, на залізничному вокзалі в Ізмаїлі відбулася церемонія запуску нового дизель-поїзду «Укрзалізниці» сполученням Ізмаїл - Одеса.

Виконавчій комітет Одеської міської ради погодив підвищення вартості проїзду в трамваях, тролейбусах, електробусах та фунікулерах міста.  

Поділитися