05 серпня 2021 р. 17:05

Торговець кавунами біля дороги постраждав через автівку

Торговець кавунами біля дороги постраждав через автівку

Жінка- водій автомобіля КІА не впоралася з керуванням та в'їхала в торгівельну точку з продажу кавунів на трасі Одеса - Чорноморськ.

Про це повідомили очевидці події. 

Свідки зазначають, що жінка намагалася обігнати авто попереду, але невдало, тож мало не зіткнулася з іншим автомобілем та намагалася уникнути зіткнення. 

Як розповів ІзбірКому очільник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка, служба намагається боротися із торгівлею біля автотрас, тому що саморобні павільйони засмічують узбіччя та наражають на небезпеку учасників дорожнього руху.

"Ми, як і раніше, ставимо білборди про те, що не треба так робити, оновлюємо їх, проте ми не маємо повноважень для боротьби із незаконною торгівлею. Це повноваження поліції. Ми регулярно звертаємось до Патрульної поліції через такі павільйони, тож в мене також багато питань щодо цього", - зазначив посадовець.

ВІДЕО: Елан Мистець/Facebook. 

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських, обвинувачених у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Верховна Рада України посилила відповідальність за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Біля Кілії зіштовхнулися "швидка", що перевозила немовля, та автомобіль загону морської охорони. Водій швидкої допомоги з увімкненими мигалками намагався обігнати військових, але на зустріч йому рухався інший автомобіль.

Ще дві аварії сталися в червні в Одесі: одна автівка перекинулась, а іншу розірвало - загинули люди

Поділитися