20 грудня 2021 р. 21:12

Спортивний комплекс в одеській спецшколі побудують за 184 мільйони

Спортивний комплекс в одеській спецшколі побудують за 184 мільйони

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький затвердив проєкт будівництва спортивного комплексу Комунального закладу "Одеська спеціальна школа №93 Одеської обласної ради" за адресою Одеса, Малиновський район, вулиця Героїв Крут, 25А.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба адміністрації. 

Відповідно до проєкту будівництво коштуватиме 184 мільйони 163,8 гривні.  

З грудня 1999 року у школі працює комп'ютерний клас, у якому учні вчаться досконало працювати на комп'ютерах. Це дає їм змогу користуватися багатою електронною бібліотекою, готувати реферати і доповіді для виступів на уроках та позакласних заходах.

З 2011 року працює дошкільна група корекційного та реабілітаційного спрямування, головною метою якої є надання можливості дітям з вадами зору та складними порушеннями психофізичного розвитку засвоїти побутові та соціальні навички, розвинути свої здібності, інтегруватися у дитячому колективі, підготуватися до навчання в школі.

Нагадаємо, голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький затвердив проєктну документацію на будівництво за проєктом "Будівництво багатофункціонального Палацу спорту, розташованого за адресою: м. Одеса, Малиновський район, вул. Центральний аеропорт, 2-Б".

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про погодження проєктної документації на будівництво за робочим проєктом "Капітальний ремонт вул. Новощіпний ряд у м. Одесі".

Поділитися