08 жовтня 2021 р. 13:15

Ще один директор департаменту мерії Одеси позбувся статусу тимчасового

Ще один директор департаменту мерії Одеси позбувся статусу тимчасового

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення Віталія Савича на посаду директора Департаменту економічного розвитку Одеської міської ради.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужбі муніципалітету. 

Віталій Савич очолює департамент з 1 вересня в якості тимчасово виконуючого обов'язки. 

Віталій Савич з 2015 року по 2017 рік очолював комунальне підприємство «Одеська обласна енергозберігаюча компанія», а з 2020 року керував компанією «КиївЕСКО».

Попереднього директора департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Дмитра Прядка Геннадій Труханов звільнив на початку серпня. Він пропрацював менше місяця. 

Також мер підписав розпорядження про призначення Артема Сидоренка на посаду директора департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху та призначив собі радника-консультанта на громадських засадах.

2 серпня Геннадій Труханов розпорядився призначити тимчасово виконуючою обов'язки директора  департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Олену Фокіну на підставі службової записки іншого заступника мера Дмитра Жемана. 

У січні міський голова звільнив директора департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Сергія Тетюхіна та призначив його керувати департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху. 

Сергій Тетюхін очолював департамент економічного розвитку Одеської міської ради з березня 2017 року

Керівники департаментів транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради та комунальної власності Одеської міської ради Олександр Ілько та Олексій Спектор перестали працювати з 22 січня.  

Поділитися