01 липня 2021 р. 11:24

Поліція за проханням посадовців розігнала кемпінг в одеському гідропарку "Лузанівка"

Поліція за проханням посадовців розігнала кемпінг в одеському гідропарку "Лузанівка"

Співробітники поліції в Одесі змусили покинути гідропарк "Лузанівка" туристів з "дикого" кемпінгу, які там влаштувавши собі навіть ями під туалети.

Про це повідомили у Суворовській районній адміністрації Одеської міської ради. 

Територію для відпочинку туристи огородили тканиною, встановили намети, шезлонги, туристичні трейлери та місця для приготування їжі. Поруч, на зеленій зоні, припаркували свої автомобілі. Їжу відпочиваючі готували на відкритому вогні. 

Голова Суворовського району Сергій Кондратюк доручив розібратися з таким явищем, як відпочинок дикуном в Одесі. Співробітники відділу контролю і моніторингу Суворовської РА відвідали відпочиваючих. Їм роз'яснили, що територія парку не є кемпінгом.

"Для любителів такого відпочинку є спеціальні місця. Люди з розумінням поставилися до зауважень адміністрації і залишають територію парку", - пояснили в райадміністрації.

Нагадаємо, Департамент культури та туризму Одеської міської ради оголосив тендер на організацію та проведення X Міжнародного фестивалю клоунів та мімів «КОМЕДІАДА» у м. Одеса. 

Українці, які планують провести літо не вдома, найбільше цікавляться орендою будинків під Києвом та Одесою. Тож оренда такої нерухомості цього літа біля зазначених міст найдорожча в країні. 

Найдешевші квартири цього літа пропонують на Закарпатті, у Береговому (300 грн/доба), а будинки — в Очакові на Миколаївщині (180 грн/доба), однак найбільше українці хочуть орендувати подобове житло поблизу моря — в одеській Аркадії. 

Поділитися