27 грудня 2021 р. 10:05

Пасажири та водій маршрутки опинилися в лікарні через аварію на трасі Одеса-Миколаїв

Пасажири та водій маршрутки опинилися в лікарні через аварію на трасі Одеса-Миколаїв

Поліцейські Одещини встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса, що сталася о пів на дев’яту годину вечора 26 грудня на 234 кілометрі траси Одеса-Миколаїв. 

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області, за попередніми даними, водій рейсового мікроавтобуса "Mercedes" у якому перебували 11 пасажирів, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем BMW. 

До лікарні доставили п’ятьох людей: обох кермувальників та трьох пасажирів мікроавтобуса, серед яких один неповнолітній. На місці ДТП продовжують працювати поліцейські та лікарі "швидкої". 

Нагадаємо, слідчі Державного бюро розслідувань за сприяння внутрішньої безпеки Національної поліції завершили досудове розслідування стосовно працівниці патрульної поліції, яка скоїла дорожньо-транспортну пригоду в Одесі.

У Кривому Розі військовий прокурор з Одеської області Вадим Лапоха за кермом Lexus зніс зупинку, після чого закрився у своєму автомобілі і відмовився спілкуватися з правоохоронцями. За попередньою інформацією, винуватець ДТП був не тверезий.

У жовтні через аварію з жертвами було обмежено рух трасою Одеса-Київ. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей, зіткнулися дві вантажівки та три легковика. 

15 жовтня в м. Біляївка Одеського району 51-річний водій Nissan не впорався з керуванням і в’їхав у танк-пам'ятник воїнам Другої світової війни та загинув.  

Того ж дня на регульованому перехресті вулиць Артилерійської та Краснова в Одесі трапилось зіткнення автомобіля Toyota та автівки швидкої медичної допомоги. До лікарні доставлені водії транспортних засобів: швидкої медичної допомоги та легковика

Поділитися