15 травня 2021 р. 15:25

В Одесі відбулося підняття прапорів України та Європейського Союзу

В Одесі відбулося підняття прапорів України та Європейського Союзу

Одеса відзначає День Європи. На Думській площі біля міськради і перед будівлею Одеської обласної ради урочисто підняли прапор Європейського союзу і влаштували невеликий концерт, присвячений культурі різних країн.

У пресцентрі Одеської міської ради повідомили, що в заходах взяли участь: заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, Одеський міський голова Геннадій Труханов, Почесні громадяни міста Одеси, депутати, представники дипломатичних місій, акредитованих в Одесі, військовослужбовці Збройних Сил України, школярі та ліцеїсти, одесити і гості міста.

Фото: omr.gov.ua

Сьогодні на Приморському бульварі працює «Євромістечко», в якому розміщені фото- та інформаційні зони, що дозволяють, не покидаючи Одеси, побувати в інших країнах Європи.

Тут можна було зробити селфі на фоні Бранденбурзьких воріт та Пізанської вежі.

Нагадаємо, День перемоги над нацизмом в Одесі пройшов спокійно, однак поліцейські зафіксували дванадцять адміністративних правопорушень.  

7 травня 2021 року у парку ім. Т.Г. Шевченка відбулася урочиста лінійка з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом на Одещині нестимуть службу майже півтори тисячі правоохоронців.

2 травня представники патріотичних організацій і учасники бойових дій на Сході України провели Марш захисників Одеси, який завершився мітингом в парку ім. Шевченка. 

Нагадаємо, масові акції 2 травня пройшли спокійно, правоохоронці поводилися ввічливо і виважено попри дрібні провокації деяких громадян на Куликовому полі. 

Поділитися