11 травня 2021 р. 21:21

На пляжі одеської "Аркадії" без дозволу мерії почало "підростати" кафе

На пляжі одеської "Аркадії" без дозволу мерії почало "підростати" кафе

Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зупинило будівництво кафе за адресою: пляж Аркадія, 3-Б. 

Про це повідомив, начальник управління Олександр Авдєєв

За його словами, кафе загальною площею в 1 тис. 332,6 квадратних метрів на праві приватної власності належить трьом приватним особам, які здали його в оренду підприємцю.

"Той без жодних дозвільних документів почав виконувати будівельні роботи приміщень кафе, а саме посилення існуючих несучих елементів, заміни конструктивних елементів покрівлі та найголовніше – збільшення плями забудови. В Реєстрі будівельної діяльності відсутня інформація щодо таких робіт. Приватник не оформив необхідного пакету документів. За результатами перевірки ми готуємо необхідні документи для подачі в правоохоронні органи та інші методи реагування, щоб зупинити незаконні роботи та привести об’єкт в первісний стан", - зазначив посадовець.

Нагадаємо, Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради звернувся до поліції та Одеської обласної прокуратури для внесення даних в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом самоуправства щодо спроби будівництва на узбережжі незаконної будівлі.  

Група будівельників в'їхала на територію колишнього Одеського судоремонтного заводу на вулиці Приморській та почали розбирати рештки будівель. 

Співробітники Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради знесли мансарду на Пушкінській, 34, яку намагалися побудувати без необхідних дозвільних документів. 

Поділитися