06 квітня 2021 р. 19:22

Мер зустрівся з депутатами заради власного монологу

Мер зустрівся з депутатами заради власного монологу

Одеський міський голова Геннадій Труханов вирішив зустрітися з депутатами для обговорення проблем міста, проте зустріч перетворилася у критичний монолог мера щодо роботи депутатів.

Таку думку висловила депутатка Анастасія Большедворова («Європейська солідарність») на своїй сторінці в Facebook.

«Сам запросив депутатів, сам ініціював зустріч, сам дав можливість придумати питання, сам же ні на один і не відповів! Час очікуваного діалогу перетворився на монолог. Посміхаючись і насолоджуючись собою, а також тим, що його одного добре чутно в мікрофон, мер розповідав як ми всі, депутати та інші смертні людці, не вміємо працювати. І повинні самі придумати, як заробляти гроші на ремонти фасадів і міста в цілому. Я все сиділа і чекала, коли ж закінчиться цей вступ, і почнеться обіцяна зустріч в стилі питання-відповідь. Тим більше заздалегідь меру були відправлені теми. І, до речі, у мене є ідеї звідки брати гроші. Але раптово Трухановому оголосив «стоп-гра»: зустріч закінчена, мене чекають на іншій! Тут я не витримала і гаркнула через весь зал «Як, все, кінець?» Таким чином, я затримала мера ще на цілих 7 хвилин. Мені було оголошено, що я блогер (це повинно було мене образити, так?) І весь час, що залишився Геннадій Леонідич був дуже незадоволений і все примовляв «навіщо такі зустрічі проводити». Йдучи, залишив натовп депутатів на своїх помічників. Які не знали, що з нами робити», - зазначила вона.

ІзбірКом вирішив поцікавитися думкою інших учасників зустрічі. Депутати згодні з колегою в її оцінці.

«Саме так і було, але прийняли рішення по певній проблематиці зустрічатися і виробляти шляхи вирішення. Можливо це перша зустріч так пройшла», - зазначила депутатка Лілія Леонідова («Опозиційна платформа-За життя»). 

«Марна трата часу. Нуль конструктиву і розуміння. Неповага до депутатів, а значить до людей. 40 хвилин читання лекції від мера вистачає на погоджувальних радах», - оцінила зустріч Ольга Квасницька («Слуга народу»).

Нагадаємо, Одеський міський голова неодноразово демонстрував свою зневагу до одеситів та депутатів. Так, у лютому 2020 року невдоволення мера було викликано акцією в Преображенському парку. 

На засіданні виконавчого комітету 27 лютого Геннадій Труханов порівняв активістів і депутата Володимира Корнієнка з плазунами.

Депутат повідомив, що до нього звернулися одесити, які стурбовані тим, що мерія намагається прокласти дорогу через кладовище. Він запропонував провести громадські слухання, розглянути детальний план території та провести ексгумацію останків, знайдених при будівництві раніше.

Раніше активісти заявили, що при роботах в Преображенському парку були знайдені людські рештки, однак в мерії відмовилися реагувати на цю знахідку, висловивши припущення, що кістки підкинули активісти.

Це був не перший випадок невдалих жартів від мера Одеси. Так, Одеський міський голова Геннадій Труханов під час апаратної наради 2 грудня 2019 року, висловив ідею заснувати конкурс відео-роликів «Стоп депутатському ідіотизму».

Поділитися