04 червня 2021 р. 12:13

Комунальники знесли драбину, що влаштував собі мешканець будинку-пам'ятника на Дерибасівській

Комунальники знесли драбину, що влаштував собі мешканець будинку-пам'ятника на Дерибасівській

Співробітники управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради демонтували незаконні конструкції в центрі міста, на Дерибасівській, 17.

Про це повідомив начальник управління Олександр Авдєєв. 

"Наші інспектори зафіксували роботи з влаштування нового сходового маршу у будинку-пам’ятнику Калафаті ще 1 червня. 
Відразу ми склали акт та провели комісію з профільних відомств. 2 червня  було підписано необхідне розпорядження на демонтаж головою Приморської райадміністрації Маратом Корольовим. Разом з представниками Приморської районної адміністрації, департаментів архітектури та містобудування, комунальної власності, муніципальної безпеки, управління охорони пам’ятників культурної спадщини, КП «Одеспроект» та КУ «Муніципальна варта» знесли незаконні конструкції", - повідомив він.

Олександр Авдєєв зазначив, що це вже другий факт паплюження пам’ятників у історичній частині міста без жодних дозвільних документів.

Нагадаємо, Одеський апеляційний адміністративний суд став на сторону управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради й відмовив у визнанні протиправними та скасуванні припису та постанови, а також накладення штрафу на будівельника, проєктанта та головного інженера будівництва ЖК «Graf на Катерининській».

Інспектори управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зафіксували 17 травня самовільні роботи на так званому пляжі Underhill на "Дельфіні".

Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зупинило будівництво кафе за адресою: пляж Аркадія, 3-Б.

Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради звернувся до поліції та Одеської обласної прокуратури для внесення даних в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом самоуправства щодо спроби будівництва на узбережжі незаконної будівлі. 

Поділитися