05 вересня 2020 р. 10:47

Одеський нардеп Микола Скорик розставляв картки для голосування замість тринадцятьох колег

Одеський нардеп Микола Скорик розставляв картки для голосування замість тринадцятьох колег

 4 вересня під час засідання Верховної Ради депутат від фракції "Опозиційної платформи – За життя" Микола Скорик розставляв за колег картки нардепів. Про це повідомляють Букви.

Так, на відео, яке зняв фотокореспондент  видно, що депутат тримає стопку карток, а потім починає розставляти їх в слоти колег по фракції. Скорик встиг розставити 13 карток.

Нагадаємо, Генпрокурор вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо факту вчинення одним з народних депутатів України неодноразового голосування замість іншого народного депутата України на  пленарному засіданні Верховної Ради України 21 лютого 2020 року. 

Нагадаємо, у вересні 2019 року рух "Чесно" зафіксував у Верховній Раді першого нардепа-кнопкодава у новому скликанні парламента. Тоді на кнопкодавстві впіймали нардепа з Донеччини Олександра Ковальова.

Нагадаємо, в січні 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав закон про введення кримінальної відповідальності за умисне голосування парламентарієм на пленарному засіданні Верховної Ради замість іншого народного депутата.

Поділитися