15 серпня 2020 р. 12:05

Одеські пожежники зупинили вогонь в двадцятиповерхівці

Одеські пожежники зупинили вогонь в двадцятиповерхівці

Одеським пожежникам вдалось ліквідувати пожежу в багатоквартирному будинку в Суворівському районі. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України в Одеській області.

14 серпня до ДСНС надійшла інформація, що у м. Одеса за вулицею Марсельська, 60 в двадцятиповерховому житловому будинку виникла пожежа електрощитової з подальшим розповсюдженням по електричній шахті з другого на дев'ятий поверх.

Проведено евакуацію мешканців. Станом на 23:32 пожежу локалізовано, о 23:57 - ліквідовано. Попередньо жертв та постраждалих немає. До гасіння залучалось 43 чоловіки особового складу  та 12 одиниць техніки ДСНС. 

Нагадаємо, 12 липня на розі вулиці Буніна та Олександрівського проспекту загорівся триповерховий житловий будинок. До гасіння пожежі залучили 18 одиниць пожежної техніки та 60 чоловік особового складу .

Нагадаємо, прокурори скерували до Приморського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно одного із співвласників готелю, старшого адміністратора та адміністратора, які підозрюються у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі у готелі «Токіо Стар» в Одесі.

Також раніше прокурори скерували до Приморського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора одеського коледжу, завідувача господарством, завідувача денним відділенням економіки та підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи, які підозрюються у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі в освітньому закладі по вулиці Троїцькій в Одесі.

Поділитися