04 квітня 2020 р. 09:28

Міністр оборони перевірив, як в Одесі будують штаб Військово-морських сил

Міністр оборони перевірив, як в Одесі будують штаб Військово-морських сил

Міністр оборони України Андрій Таран разом з головнокомандувачем збройних сид України генерал-полковником Русланом Хомчаком проінспектували стан будівництва об’єктів інфраструктури під штаб Військово-морських сил, який дислокується в Одесі.

Про це повідомили у пресслужбі  Міністерства оборони.

Повідомляється, що Таран під час інспекції поспілкувався з представниками ВМС та підрядних організацій, які виконують роботи на зазначеному об’єкті, щодо можливих строків закінчення будівництва та проблемних питань.

Міністр оборони також наголосив на пріоритетності розвитку та посиленні спроможностей національних ВМС, зважаючи на подальшу агресію та дестабілізацію ситуації Російською Федерацією в Азово-Чорноморському регіоні.

Нагадаємо, в грудні 2019 року ряд ЗМІ повідомили про конфлікт, через який командування ВМС змушене було переселитися в намети. При цьому журналісти відзначали, що будівля для морського командування готове лише на 60%.

Пізніше тодішній міністр оборони Андрій Загороднюк заявив, що інформація про виселення штабу Військово-морських сил України з приміщень оперативного командування «Південь» в намети у ремонтується будівлі Інституту сухопутних військ, де розміститься штаб ВМС.

Поділитися