17 січня 2020 р. 21:22

Через скасування рішення щодо тарифу у Білгороді-Дністровському можуть поновити погодинну подачу води

Через скасування рішення щодо тарифу у Білгороді-Дністровському можуть поновити погодинну подачу води

Комунальне підприємство «Білгород-Дністровськводоканал» через рішення П'ятого апеляційного адміністративного суду змушене буде повернутись до тарифу 2018 року та втратить 42% доходів.

Про це заявив на брифінгу 17 січня керівник КП Василь Алімкін.   

За його словами, через це доведеться згорнути більшість запланованих робіт на 2020 рік. Крім того, через неможливість проведення модернізації мереж водопостачання та водовідведення доведеться впровадити подання води за графіком.

Також зменшення доходів, за словами очільника підприємства, змусить звернутись до Білгород-Дністровської міської ради щодо компенсації витрат для погашення заборгованості за спожиту електроенергію та погашення заборгованості з виплат заробітної плати працівникам підприємства, замість проведення капремонту КНС, мереж та інших робіт.

Насамкінець Василь Алімкін заявив, що комунальне підприємство буде оскаржувати постанову П’ятого апеляційного адміністративного суду у Верховному суді України. 

Нагадаємо, аналогічної думки дотримується й колишня мер Білгорода-Дністровського Алла Гінак. Тоді як депутати міської ради вважають таке рішення суду перемогою справедливості.  

Поділитися