01 червня 2020 р. 12:19

Без авто, але з землею: у Приморському військкоматі новий керівник

Без авто, але з землею: у Приморському військкоматі новий керівник

Приморський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (військовий комісаріат) очолив колишній керівник центру Суворовського району Олексій Оскілко.

Як повідомили у пресслужбі Одеського обласного ТЦК та СП, колектив Приморського військкомату вже познайомили з новим керівником, а його з очільником Приморської районної адміністрації Маратом Корольовим

У декларації Олексія Оскілко вказана службова квартира, ділянка землі площею 20 тисяч квадратних метрів та будинок у 35,8 квадратних метров в Одесі, яким володіє його дружина. Землю та будинок родина військового комісара придбали у 2018 році. 

Автівок у родини немає. 

У Суворовському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Олексій Оскілько минулого року заробив 244 тисячі 787 гривень. Його дружина отримала дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 900 тисяч та зарплатню у міській стоматологічній клініці №3 - 39 тисяч 164 гривні.

Нагадаємо, військовий комісар Приморського районного центру комплектації і соціальної підтримки в Одесі, а також член виконавчого комітету Одеської міської ради Олег Лобан звільнився з військкомату у квітні.

Поділитися