20 серпня 2019 р. 08:56

Солодке свято: у Роздільній відбувся медовий фестиваль

Солодке свято: у Роздільній відбувся медовий фестиваль

Медовий фестиваль «Спас іде — гостей веде», організований районною адміністрацією та Роздільнянською міською радою відбувся 17 серпня у Роздільній.

Літній фестиваль проходив вже вдруге,  минулого літа він відбувався на березі лиману, а цього року міська рада запросила гостей до себе. Дійство розгорнулося на території парку, що прилягає до адміністративної будівлі міської ради. Участь у фестивалі взяли пасічники міста і району, творчі колективи, гості з Фрунзівки, Великомихайлівки, Кодими, Вигоди.

Почався фестиваль з урочистої ходи «бджілок» і учасників художньої самодіяльності від центральної площі міста — через ринок і до площі перед міською радою. Вздовж паркової алеї розгорнулася жвава торгівля медом та іншими продуктами бджолярства. А на святково прикрашеній сцені виступали самодіяльні танцюристи, співаки та вокальні колективи.

Свято зібрало чималу кількість відвідувачів. Працювали виставки декоративно-ужиткового мистецтва, проводилися майстер-класи і різноманітні розваги для дітей і дорослих.  Пасічники у вишиванках презентували свій мед, прикрасивши столи декоративним посудом і квітами, обмінювалися знаннями про утримання бджіл і щедро частували своїми смачними продуктами.
Були організовані і фотозони, де серед тематичних декорацій фотографувалися гості фестивалю.

Нагадаємо, 12 депутатів райради підписали вимогу про скликання 20 серпня позачергової сесії, на якій планують переобрати голову райради.

ФОТО: В.Бондаренко. 
 

Поділитися