19 червня 2015 р. 03:00

Журналисты показали, как за год изменилась «хатынка» недавнего руководителя милиции Одесской области

Журналисты показали, как за год изменилась «хатынка» недавнего руководителя милиции Одесской области

Черниговские журналисты сравнили усадьбу Ивана Катеринчука год назад и сейчас

Интернет-издание «Чернігівщина: Події і коментарі» опубликовало данные об интересных метаморфозах на дачном участке экс-руководителя милиции Одесской области Ивана Катеринчука, прошедшие за последний год. Приводим статью коллег без купюр:

Дачний будинок екс-керівника Одеської міліції, генерала Івана Катеринчука, що знаходиться в селі Боромики, Чернігівського району, за рік змінився до непізнаваності. Замість скромної «Шевченківської хатинки», на ділянці розміщується чималий маєток.

У лютому 2014 року Іван Катеринчук возив журналістів на свою дачу, щоб  розвіяти чутки, що в нього є розкішний дачний будинок. Тоді на земельній ділянці в 34 сотки розміщувалась занедбана стара сільська хата.

За словами Катеринчука, він придбав цей будинок і землю в 2010 році за 10000 доларів. Каже, що грошима допомогла сестра, яка має в Канаді бізнес, та допомогла вихідна допомога при звільненні його з посади начальника УМВС в Чернігівській області.

Так дача Катеринчука виглядала рік тому:

Нагадаємо, Іван Катеринчук близько року очолював УМВС України в Одеській області. Після звільнення, було повідомлено, що  Катеринчук буде призначений очільником Управління МВС по Автономній Республіці Крим.

А так виглядає тепер маєток генерала (фото читача ПіК):

 

Поділитися