21 травня 2021 р. 16:28

Ренійські дошкільнята влітку снідатимуть двічі

Ренійські дошкільнята влітку снідатимуть двічі

На офіційному сайті Ренійської міської ради VIII скликання опубліковані проєкти рішень, підготовлені до розгляду на черговій сесії ради, два з яких безпосередньо стосуються харчування дітей під час літнього оздоровчого періоду.

Як повідомляє кореспондент ІзбірКома, проєктом рішення №168 пропонується внести зміни в рішення Ренійської міськради від 24.12.2020 року № 24- VIII «Про встановлення розміру плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Ренійської міської територіальної громади». Суть змін полягає в зміні режиму харчування дітей в дошкільних навчальних закладах у літній оздоровчий період з урахуванням другого сніданку з 1 червня по 31 серпня за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті.

А перед цим увазі депутатів буде запропонований проєкт рішення №167 «Про встановлення вартості харчування під час проведення відпочинку в пришкільних таборах закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради влітку 2021 року». Вартість харчування пропонується встановити в сумі 20 гривень. Вочевидь, йдеться про вартість харчування однієї дитини за один день перебування в пришкільному таборі.

Нагадаємо,  депутат Валентин Котляренко, обраний в раду за списками партії «За Майбутнє», відповідно до його заяви, припинив свої повноваження. 

На позачерговій дев'ятій сесії Ренійської міської ради мали розглянути тільки два питання -  "Про прийняття спадщини" і "Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу серед установ загальної середньої освіти Ренійської міської ради". Депутати вирішили в один день провести і спільне засідання постійних комісій, і пленарне засідання. В результаті Ренійська міська рада зі скандалом ухвалила рішення щодо опорної школи.

На початку травня Ренійська громада взялася за питання створення опорних шкіл.

Також місцевому КП «Водоканал» виділять 3 мільйони гривень.

Місто Рені долучилось до проєкту "Поліцейський офіцер громади".

Одеса не використала 90 мільйонів освітньої субвенції

Поділитися