22 жовтня 2021 р. 14:37

Ренійська громада починає опалювальний сезон

Ренійська громада починає опалювальний сезон

Виконавчий комітет Ренійської міської ради на позачерговому засіданні ухвалив п'ять рішень, серед яких рішення про початок опалювального сезону, про тимчасове покладення виконання обов'язків генерального директора КНП «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» та про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради».

Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, в рішенні про початок опалювального сезону не вказано дату.

Виходячи з логіки і загальноприйнятою бюрократичної практики, виходить, що днем ​​початку опалювального сезону вважається день опублікування рішення про його початок. Враховуючи, що відповідне рішення опубліковано на офіційному сайті Ренійської міськради 21 жовтня 2021 року, то цей день автоматично стає днем ​​початку опалювального сезону в Ренійській громаді.

Ситуація, що склалася навколо посади генерального директора Ренійської ЦМЛ розбурхує громадську думку Ренійської громади вже не один місяць. Чутки знайшли своє підтвердження, коли 13 жовтня, 2021 року відбулося засідання виконкому Ренійської міськради на якому ухвалили єдине рішення: «Звільнити Сироту Олександра Віталійовича, генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради», 20 жовтня 2021, за власним бажанням».

21 жовтня на позачерговому засіданні виконкому ухвалюється рішення: «Тимчасово покласти виконання обов'язків генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» з 21 жовтня 2021 на Бурлю Олега Костянтиновича, завідувача неврологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міського ради», до призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» за результатами конкурсу».

Наступне рішення говорить: «Провести конкурс на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради».

Відділу інформаційних технологій та інформаційної політики апарату виконкому Ренійської міської ради (Вакарчук Я. А.) одночасно з оприлюдненням цього рішення, оприлюднити на офіційному сайті Ренійської міської ради оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради», згідно з додатком.

Встановити, що пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» подаються в сектор соціального захисту населення апарату виконкому Ренійської міської ради (Колпаков Д. В.) протягом 15 (п'ятнадцяти днів) з моменту публікації оголошення, зазначеного в пункті 2 цього рішення».

Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Ренійської міськради 21 жовтня 2021 року.

Поділитися