23 листопада 2021 р. 09:59

На оновлення будівлі Ізмаїльської міськради витратять понад 5 мільйонів

На оновлення будівлі Ізмаїльської міськради витратять понад 5 мільйонів

Управління капітального будівництва Ізмаїльської міськради Одеської області підбило підсумки відкритих торгів на проведення капітального ремонту адміністративної будівлі міської ради.

Переможцем стало місцеве мале приватне підприємство «Измаилстрой», яке запропонувало ціну у 5,4 млн грн. Це на 22,6 тис. грн. менше за максимально можливу вартість контракту, йдеться у повідомленні на сайті Prozorro.

Конкуренцію на торгах переможцю склало приватне підприємство «Роднік» депутата Ізмаїльської ради від «Слуги народу» Ігоря Дехтярьова, цінова пропозиція якого виявилася дорожчою - 5 млн 422 тис. 503 грн. 

Роботи з оновлення будівлі пройдуть в два етапи. Відповідно буде виділено фінансування з міського бюджету: 1,5 млн – до кінця поточного року, решта – у 2022 році. В цілому же їх планують завершити до 21 грудня наступного року. Згідно з технічним завданням, ремонтувати підрядник має лише ті приміщення міськради, які використовуються. В них замінять перегородки, віконні блоки і двері, жалюзі на вікнах, а також пофарбують стіни та стелю.

Окрім цього, виконавець робіт замінить електропроводку, світильники, кондиціонери, вентиляційні грати, а також встановить дванадцять осьових вентиляторів.

Мале приватне підприємство "Измаилстрой", згідно з даними Міністерства юстиції України, зареєстроване в 1994 році. Засновницею та бенефіціарним власником є мешканка Ізмаїлу Наталія Булгару.

Для зручного перегляду відкрийте зображення у новому вікні

Згідно з даними сервісу ring.org.ua, зазначене МПП бере активну участь у тендерах щодо ремонтно-будівельних робіт в Ізмаїлі та понад 150 разів перемагало в них. 

Раніше на порядок денний 15-ї сесії Ізмаїльської міськради Одеської області було винесено три питання. Першим питанням, яке погодили депутати, стало здійснення місцевого запозичення у сумі 20 млн грн у поточному році до бюджету міста з метою фінансування видатків бюджету розвитку.

Виконком Ізмаїльської міської ради визначив переможця відкритих торгів на виробництво промоційних відео про туристичний потенціал м. Ізмаїл та Ізмаїльського району. Ним стало одеське ТОВ "ЛАЙТ КАМЕРА ГО", яке запропонувало виконати роботу за 178,5 тис. грн - ціну більше ніж у два рази нижчу за максимально можливу у 390 тис. грн, йдеться на сайті Prozorro.

На ремонт приймального відділення лікарні в Ізмаїлі витратили майже 22 мільйони.

Поділитися