25 липня 2021 р. 13:25

Локації ремонту тепломереж Одеси відтепер доступні на інтерактивній мапі

Локації ремонту тепломереж Одеси відтепер доступні на інтерактивній мапі

Всі актуальні ремонтні роботи, які ведуться підприємством «Теплопостачання міста Одеси», відображаються в мобільному додатку, повдіомив департамент міського господарства Одеської міської ради.

Доступна інтерактивна мапа, в якій можна переналаштувати маршрут з огляду на обставини на дорозі. У повідомленні відзначено, що наявний результат є підсумком спільної роботи міської влади з екстреними службами, ЗМІ, транспортними компаніями та відтепер КП «ТМО» . Це дозволяє надавати користувачам максимально швидко важливу інформацію на дорогах Одеси.

Нагадаємо, Інтерактивна карта, яку запустили в червні минулого року, вже налічує понад 10 тисяч зелених насаджень. Про це під час апаратної наради Одеської міської ради повідомив засутпник директора департаменту міського господарства Віталій Цуркан.

Одесити створили онлайн-карту для людей з інвалідністю. Provodnik online - це проєкт, завдяки якому люди з інвалідністю, батьки з маленькими дітьми, літні люди зможуть будувати собі доступні маршрути, відзначати на карті не інклюзивні локації і навіть звертатися до міської влади.

Минулого року КУ «Грантовий офіс "Одеса 5Т"» завершив грантовий проєкт «Цифрові культурні маршрути. Інструмент з розвитку культурного сектору».

Як зазначають в пресслужбі муніципалітету, підсумком роботи стала розробка програми Let's Odesa.

Центр розвитку інновацій у співпраці з Фондом ім. Гайнріха Бьолля створив інтерактивну мапу моніторингу пожеж, яка містить статистичні дані про пожежі в Україні за 2015-2020 роки, а також дозволяє оперативно відстежувати неконтрольовані горіння за останні дві доби.

Поділитися