19 січня 2018 р. 09:34

На відпочинок та оздоровлення доброславських дітей пільгової категорії виділено 200 тисяч гривень

На відпочинок та оздоровлення доброславських дітей пільгової категорії виділено 200 тисяч гривень

На черговій сесії Доброславської  селищної ради депутати проголосували за виділення коштів, передбачених програмою «Відпочинок та оздоровлення дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, обдарованих дітей, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей, переміщених з тимчасово окупованих територій, з району проведення антитерористичної операції, дітей учасників бойових дій, що проживають на території Доброславської селищної ради на 2018 рік» у розмірі майже 200 тисяч гривень

Як повідомляє ІзбірКом, на спільному засіданні комісій з питань планування бюджету і контролю за фінансово-економічною діяльністю та з питань благоустрою й житлово-комунального господарства депутати вирішили виділити на цю програму 300 тисяч гривень, але на сесії заступник голови селищної ради з фінансових питань - головний бухгалтер Світлана Ромашенко повідомила, що в бюджет селищної ради  вже закладено 199 тисяч 900  гривень, тому зміни будуть вносити впродовж року поступово і за необхідністю.

Ця програма передбачає закупівлю путівок для оздоровлення дітей, впровадження навчальних програм проти СНІДу, профілактику шкідливих звичок, зокрема проведення заходів до Дня боротьби з тютюнопалінням, до Дня боротьби зі СНІДом, наркоманією, організацію дитячо-юнацьких спортивних турнірів, матчів, організацію та проведення екскурсій.

На цій же сесії депутати підтримали програму культурно-масових заходів Доброславської селищної ради на 2018 рік, на яку передбачають виділення 300 тисяч гривень. Програма передбачає відкриття нових культурно-розважальних закладів, проведення PR-акцій та святкування  Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва, Дня Незалежності, Дня Конституції та інші свята. Для цього необхідно придбати картини, сувеніри, грамоти, подяки, рамки, книги, гірлянди та інше. Програма також передбачає придбання квітів, новорічних подарунків, скорботних вінків, проведення святкових обідів для ветеранів та людей похилого віку, подарунків ювілярам.

Поділитися