26 грудня 2017 р. 08:54

Зарплата працівників апарату Лиманської райради збільшиться наступного року вдвічі

Зарплата працівників апарату Лиманської райради збільшиться наступного року вдвічі

Депутати Лиманської районної ради проголосували за штатний розпис апарату ради на грудневій сесії.

Відповідно до штатного розпису, з 1 січня 2018 року працівникам Лиманської районної ради передбачено такі посадові оклади:
голові районної ради - 7900 грн, його заступнику – 7100 грн, керуючому справами – 5800 грн, начальнику юридичного відділу, начальнику відділу майнових і земельних відносин, начальнику організаційного відділу, начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення, начальнику загального відділу – 3500 грн, раднику голови ради та чотирьом головним спеціалістам по 3200 грн.

Як зазначається в інформації фінансового управління Лиманської райдержадміністрації, на утримання районної ради у наступному році з бюджету планується виділити 3 млн 551 тис. грн, з них 2 млн 320 тис. грн спрямують на зарплату працівникам районної ради, що на 96,4% більше, ніж цього року.

Крім того, голові районної ради та його заступнику передбачена надбавка в 70%, яка враховує вислугу років, надбавку за ранг та розмір посадового окладу. Всім вищеперерахованим посадовим особам передбачена щомісячна премія не менше 10% від посадового окладу, премія до державних, професійних, ювілейних свят. Конкретний розмір премій визначає голова районної ради. Також працівники апарату районної ради отримують матеріальну допомогу на оздоровлення перед відпусткою та допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Крім працівників апарату, в районній раді є обслуговуючий персонал: завідуючий господарським відділом з посадовим окладом у 2118 грн, три прибиральниці адміністративних будівель з окладом у 1958 грн, водій, який має оклад у розмірі 1971 грн, шість охоронців з окладом у 1958 грн, два прибиральника території з посадовим окладом у 1958 грн, один постійний опалювач, розмір окладу якого складає 1958 грн, та п'ятеро опалювачів працюють сезонно – 6 місяців. Обслуговуючому персоналу також передбачені премії, розмір яких визначає голова районної ради.

Також голові районної ради та його заступнику визначено ліміти на утримання службового транспорту у 3000 кілометрів кожному на рік.
 

Поділитися