17 серпня 2023 р. 16:57

Штатна чисельність Миколаївської міськради збільшилась на понад 20 працівників

Фото: Наталя Довбиш/ Інтент

(Фото: Наталя Довбиш/ Інтент)

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич затвердив зміни штатної чисельності виконавчих органів Миколаївської міської ради. Відомо, що кількість робітників збільшилась на 26 осіб.

Відповідний документ опублікували на сайті міськради.

Так, розпорядженням вводиться до штатної чисельності адміністрацій Заводського, Центрального, та Інгульського районів по 3 штатні одиниці. До адміністрації Корабельного району додалося 5 працівників.

Керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради, до загальної чисельності яких внесені зміни, провести відповідні організаційні заходи щодо внесення змін до штатної чисельності, внутрішньої структури, положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради згідно з чинним законодавством, - уточнюється в документі.

Також зазначається, що до департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради додано 2 працівників. А в управління державного архітектурно-будівельного контролю 4 штатних одиниці. До управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення додається 6 працівників.

Так, 16 серпня ми писали, що посадовиць підприємства на Миколаївщині звинуватили в підтримці агресії проти України.

Перед цим стало відомо, що на Миколаївщині заарештували автівку посадовця.

Тетяна Каптур

Поділитися