30 серпня 2020 р. 09:30

На Одещині прикордонник вимагав хабара в 10 тисяч гривень від свого колеги

На Одещині прикордонник вимагав хабара в 10 тисяч гривень від свого колеги

Вчора, 28 серпня, був зафікосваний факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів службовою особою Білгород-Дністровського прикордонного загону. Про це повідомляє державна прикордонна служба України.

Військовослужбовець відділення проходження служби особовим складом відділу кадрів на 10 тисяч гривень оцінив вирішення питання щодо своєчасного нарахування та здійснення виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 36 000 гривень колишньому військовослужбовцю Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Документування правопорушення відбулося за процесуального керівництва Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України, слідчими Другого слідчого відділу СУ ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області та відділу ВВБ по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь» ДПСУ в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні  за ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі військовослужбовцю Держприкордонслужби повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Поділитися