15 лютого 2022 р. 10:09

"Укрпошта" заплатить 3 мільйони за перевезення пошти автівками

"Укрпошта" заплатить 3 мільйони за перевезення пошти автівками

Одеська дирекція акционерного товариства "Укрпошта" оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з перевезення пошти автомобільним транспортом.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 3 мільйони 915 тисяч гривень має відбутися 19 квітня.

Компанія-переможець перевозитиме пошту до 31 грудня 2022 року.

Йдеться про маршрути:

  • Одеса - Березівка - Одеса;
  • Одеса - Іванівка - Одеса;
  • Одеса - Білгород-Дністровський - Сарата - Білгород - Дністровський-Одеса;
  • Одеса - Роздільна - Одеса.

Раніше Одеська дирекція АТ "Укрпошта" вдруге оголосила тендер для розробки проєктно-кошторисної документації на "Ремонтно-реставраційні роботи на головному фасаді будівлі за адресою: м. Одеса, вул. Садова, 10".

 У серпні минулого року з будівлі Головпоштамту в Одесі вчергове впали фрагменти карнизу. І це було вже друге падіння фрагментів декору цього будинку протягом літа 2021 року. 

Тоді вдалося зафіксувати величезні уламки на тротуарі, на щастя, обійшлося без жертв.

Нагадаємо також, що Акціонерне товариство «Укрпошта» в особі Одеської дирекції оголосило тендер для пошуку компанії, яка надаватиме пошті послуги з інкасації у відділеннях поштового зв'язку. Вартість пропозиції складає 7 мільйонів 875 тисяч гривень.

Раніше акціонерне товариство "Укрпошта" оголосило тендер для обрання підрядника, який побудує та орендуватиме складський комплекс HUB_Odesa.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 43 мільйони 600 тисяч доларів США. Попередні торги не відбулися через відсутність пропозицій. 

Поділитися