09 лютого 2022 р. 12:29

Київська компанія одеського депутата ремонтуватиме столичну вулицю за 208 мільйонів

Київська компанія одеського депутата ремонтуватиме столичну вулицю за 208 мільйонів

Комунальна корпорація "Київавтодор" провела тендер для обрання компанії, яка відремонтує вулицю Митрополита Василя Липківського (вул. Урицького) в столиці.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, в тендері брали участь дві компанії: приватне підприємство "Київшляхбуд" та товариство з обмеженою відповідальністю "Онур конструкціон інтернешнл". 

Переможцем визнали приватне підприємство, яке згодилося працювати за 208 мільйонів 754,5 тисячі гривень, а роботу планує зробити до 31 грудня 2024 року.

Відремонтувати мають дощову каналізацію, прокласти трубопроводи, провести реконструкцію оглядового водопровідного, каналізаційного колодязя та колодязя газопостачання.

Також підрядник повинен облаштувати велодоріжку та острівці безпеки, упорядкувати тротуари, укласти тактильну плитку (попереджувальну та направляючу), зробити заїзні "кишені" та огородження.

Крім того, спроєктовано нову розмітку холодним пластиком та фарбою, монтаж нових дорожніх знаків та світлофорів з відеокамерами, облаштування зупинок з урнами та лавками. Після ремонту планують висадити нові дерева та створити сучасну систему освітлення.

Як зазначається в реєстрі юридичних осіб Міністерства юстиції - засновником ПП "Київшляхбуд" є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю "Оттема", яке зареєстроване в Угорщині. Наразі власниками є депутат Одеської міськради Юрій Шумахер - представник партії "Довіряй ділам" мера Одеси Геннадія Труханова та бізнесмен Євген Коновалов

Вони також є кінцевими бенефіціарами товариства з обмеженою відповідальністю "Ростдорстрой", яке також регулярно стикається із товариством з обмеженою відповідальністю "Онур конструкціон інтернешнл". 

Нагадаємо, державне підприємство "Агентство місцевих доріг Полтавської області" провело тендер для обрання компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Котельва – Сидоряче - Пархомівка. Переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой". 

Служба автомобільних доріг в Луганській області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Райгородка – Слав’яносербськ - Михайлівка.

Торги відбулися 7 лютого за участю товариства з обмеженою відповідальністю "Ростдорстрой" та товариства з обмеженою відповідальністю "Онур конструкціон інтернешнл".

Останнє визнали переможцем. Компанія повинна буде до 31 грудня 2022 року ремонтувати 21,5 кілометр дороги за 433,8 мільйони гривень. 

Поділитися