02 липня 2021 р. 20:12

За реставрацію фасаду пам'ятки в центрі Одеси заплатять понад 18 мільйонів

За реставрацію фасаду пам'ятки в центрі Одеси заплатять понад 18 мільйонів

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за ремонтно-реставраційні роботи фасаду та покрівлі будівлі, розташованої за адресою вулиця Софіївська, 15.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Будівля є пам’яткою архітектури та містобудування місцевого значення - це прибутковий будинок Скаржинського, який був побудований у другій половині XIX століття за його ж проєктом. На фасаді будинку проглядається герб з єдинорогом. У під'їзді збереглось живописне панно на стелі. Нині це житловий будинок з адміністративними приміщеннями.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 18 мільйонів 241,7 тисяч гривень має відбутися 20 липня, а робити реставрацію переможець повинен буде до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Приморського району Одеси" оголосила тендер для обрання підрядника для ремонтно-реставраційних робіт учбових приміщень, санвузлів та місць загального користування Одеської Маріїнської гімназії.

Одеська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за проєктно-вишукувальні роботи з розробки плану-схеми розвитку Одеського морського порту.

Зазначимо, раніше управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для вибору проєктанта будівництва багатофункціонального Палацу спорту по вул. Центральний аеропорт.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 8 мільйонів 827,4 тисячі гривень має відбутися 16 липня, а готовим проєкт повинен бути до 31 грудня 2022 року. 

У січні 2021 року земельна комісія Одеської міської ради погодила відведення земельної ділянки під багатофункціональний Палац спорту по вулиці Центральний аеропорт, 2-Б площею 2,0837 га.

В липні минулого року в мерії розповіли, що новий Палац спорту, який Одеський муніципалітет планує побудувати на вулиці Центральний аеропорт, повинен бути триповерховим, з VIP-паркуванням і торговими приміщеннями.

Поділитися