10 грудня 2021 р. 09:47

В селищі на Одещині заплатять понад 5 мільйонів за харчування учнів-пільговиків

В селищі на Одещині заплатять понад 5 мільйонів за харчування учнів-пільговиків

Чорноморська селищна рада Одеського району Одеської області оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з організації шкільного харчування.

Інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про послуги з організації харчування учнів пільгових категорій, учнів 1 - 4 класів, учнів табору з денним перебуванням в Закладі загальної середньої освіти та Гвардійській гімназії Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

Аукціон має відбутися 28 січня з очікуваною вартістю закупівлі в 5 мільйонів 462,1 тисячі гривень. Орієнтовна кількість дітей, для яких надаватимуться послуги згідно із цією закупівлею 432 дітей (учні 1-4 класів та пільговий контингент), 621 дитину (учні, які оздоровлюються в пришкільних таборах). Протягом періоду надання послуг кількість дітей, для яких надаватимуться послуги, може змінюватись та узгоджується із селищною радою кожного дня.

Нагадаємо, слідчі Національної поліції України в Одеській області підозрюють голів та бухгалтерів двох сільських рад Ширяївської об’єднаної громади та кількох місцевих підприємців у привласненні бюджетних коштів, виділених на харчування в закладах освіти.

Група народних депутатів України пропонує повернути скасоване у 2017 році державне регулювання цін на продукти харчування, які мають суттєву соціальну значущість, та встановити граничну націнку на них у межах 5-15% від відпускної ціни виробника.

Поділитися