26 квітня 2021 р. 11:22

Очільника одеського комунального підприємства оштрафували за запізнення з декларацією

Очільника одеського комунального підприємства оштрафували за запізнення з декларацією

Колишнього начальника Південного управління капітального будівництва Міноборони, а зараз директора комунального підприємства «Міське капітальне будівництво» Івана Стаса суд оштрафував за несвоєчасну подачу декларації.

Відзначається, що Іван Стас несвоєчасно подав декларацію після звільнення, що є адміністративним правопорушенням, передбаченим ч.1 ст. 172-6 КУпАП, зазначає 368.media.

Приморський районний суд визнав його винним і наклав штраф в розмірі 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Також він сплатить 454 гривні судового збору.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов призначив колишнього начальника Управління капітального будівництва Одеської міської ради Івана Стаса директором комунального підприємства «Міське капітальне будівництво».

Іван Стас працював ще у команді Едуарда Гурвіца з 1994 року. До того, під час правління Руслана Боделана, працював у Руслана Тарпана.

Трохи раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав низку кадрових розпоряджень, якими звільнив з посади двох своїх заступників та призначив нових.

Під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати міської ради погодили Михайла Кучука на посаду першого заступника міського голови, а Дмитра Жемана на посаду повноцінного заступника - до того він був виконуючим обов'язки. 

На засіданні міський голова також обмовився, що Сергій Підгайний буде звільнений з посади, але залишиться в команді.

Нагадаємо також, що мер звільнив колишню керуючу справами виконкому у зв'язку зі зміною складу виконавчого комітету міської ради. 

Пізніше стало відомо, що віце-мер Олесь Янчук теж зібрався у відставку.  

Поділитися