17 листопада 2021 р. 16:33

Обласний департамент культури витратить 500 тисяч на два електронні портали

Обласний департамент культури витратить 500 тисяч на два електронні портали

Одеський обласний департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини оголосив тендер для обрання компанії, яка створить портал культурної спадщини (нерухомої, нематеріальної, музеїв) Одеської області.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 250,8 тисячі гривень має відбутися 22 листопада, а завершити розробку слід до 25 грудня цього року.

А от аукціон з пошуку розробника електронної бази даних наявної архівної облікової документації об’єктів культурної спадщини за 350 тисяч має відбутися 3 грудня, і в цьому випадку кінцевий термін розробки - 29 грудня 2021 року. 

Нагадаємо, департамент міського господарства Одеської міської ради найближчим часом має інвентаризувати контейнери для сміття і на кожному з них розмістити інформаційну табличку.

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився головам районних адміністрацій звести в єдину мапу місцезнаходження та інформацію про власників гаражів міста. 

Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради презентувало інформаційний вебпортал об'єктів торгівлі на території міста.

У серпні Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився актуалізувати мапу тимчасових споруд в місті в найкоротший термін. 

У червні Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради розробило онлайн-мапу об'єктів капітального будівництва в місті.

Раніше Одесити створили онлайн-карту для людей з інвалідністю.

Поділитися