09 березня 2021 р. 20:24

НАЗК зацікавилося деклараціями народного та обласного депутатів з Одещини

НАЗК зацікавилося деклараціями народного та обласного депутатів з Одещини

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало проведення повних перевірок декларацій за новим Порядком перевірки.

Загалом НАЗК розпочало повну перевірку декларацій 88 посадовців, серед яких міністри, їхні заступники, народні депутати, судді вищих судів.

Також не оминули й тих, хто має відношення до Одеської області. Зокрема НАЗК розпочало повну перевірку декларацій народного депутата України, що обирався за списками партії "Слуга народу" як один з представників інтересів виборців Одеської області - Андрія Костіна, а також першого заступника Державного космічного агентства України Михайла Леваколишнього голови Саратської райдержадміністрації. 

Також планують перевірити декларації:

  • Депутата Одеської обласної ради Трифона Антова.
  • Заступника начальника управління – начальника відділу оперативного чергування охорони і режиму в Одеській області управління забезпечення охорони та режиму Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Євгена Селезньова.
  • Проректора з наукової та науково-педагогічної роботи Одеського національного політехнічного університету Сергія Нестеренка.
  • Старшої державної інспекторки Південного управління у м. Одесі ГУ ДПС в Одеській області Вікторії Колодій.
  • Начальниці ГУ ДМС України в Одеській області Олени Погребняк.

Нагадаємо, в серпні 2020 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевіряла 31 посадовця та депутата, чотири з яких в Одеській області, серед яких були й Євген Селезньов і Вікторія Колодій. 

Нагадаємо також, що нещодавно Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запросило колишнього народного депутата України Івана Фурсина для надання пояснень у зв’язку з несвоєчасним поданням декларації. 

Поділитися