18 жовтня 2021 р. 22:01

Ізмаїл направить ще 62 мільйони на закінчення капремонту приймального покою центральної лікарні

Ізмаїл направить ще 62 мільйони на закінчення капремонту приймального покою центральної лікарні

Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради 18 жовтня повідомило про намір за переговорною процедурою заключити договір з місцевим підрядником «Конті» на проведення додаткових робіт по реконструкції будівлі Ізмаїльської міської центральної лікарні, у тому числі приймального відділення.

Сума договору – 62 млн 335 тис. грн, йдеться у матеріалах закупівлі на сайті Prozorro.

«У зв’язку з виникненням додаткових робіт, без яких неможливо завершення робіт по об’єкту, виникла потреба у проведенні переговорної процедури та укладанні додаткового договору. Усі роботи підтверджені експертним звітом ДП «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» від 14.09.21 р.», - пояснює замовник.

В експертному звіті, зокрема, йдеться про те, що станом на 17 серпня 2021 року загальна кошторисна вартість робіт з капітального оновлення лікарні становить 197 млн 650 тис. грн, з яких 111,4 млн – це будівельні роботи; устаткування, меблі, інвентар – 52,6 млн, а ще 33,58 млн заявлені як «інші витрати».

Нагадаємо, в серпні 2020 року Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради оголосило тендер задля вибору підрядника, якому заплатять за реконструкцію нежитлової будівлі літ. «А» комунального некомерційного підприємства «Ізмаїльська міська центральна лікарня». В оголошенні також йшлося про реконструкцію приймального відділення лікарні. Після двох спроб угоду уклали у вересні 2020 року із приватним підприємством «Конті», що погодилося працювати за 125 мільйонів 144 тисячі гривень. Втім, у зв'язку зі зменшенням фінансування у 2021 році на 57 млн 718,6 тис. грн, сторони домовились роботи продовжити до 2022 року.

В березні 2021 року хід реконструкції лікарні в рамках програми «Велике будівництво», проінспектувала директорка департаменту охорони здоров'я Наталя Одарій-Захар'єва та головлікар Одеської обласної станції переливання крові Михайло Бартко.  

В серпні 2020 року Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради оголосило тендер задля вибору підрядника, якому заплатять за реконструкцію нежитлової будівлі літ. «А» комунального некомерційного підприємства «Ізмаїльська міська центральна лікарня». В оголошенні також йшлося про реконструкцію приймального відділення лікарні. Після двох спроб угоду уклали у вересні 2020 року із приватним підприємством «Конті», що погодилося працювати за 125 мільйонів 144 тисячі гривень. Втім, у зв'язку зі зменшенням фінансування у 2021 році на 57 млн 718,6 тис. грн, сторони домовились роботи продовжити до 2022 року.

В липні 2020 року міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко повідомив, що нове приймальне відділення почнуть будувати в Ізмаїльській міській лікарні восени цього року.

Поділитися