22 липня 2020 р. 18:08

Колишній очільник одеської митниці вимагає поновити його на посаді через суд

Колишній очільник одеської митниці вимагає поновити його на посаді через суд

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Михайла Грібанова, який просить ОАСК поновити його на посаді начальника Одеської митниці Державної митної служби.

Суд здійснюватиме розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження у письмовому провадженні без виклику учасників справи та проведення судового засідання»

Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ Державної митної служби від 22 травня 2020 року про припинення державної служби та звільнення з посади, а також поновити його на посаді начальника митниці.

Нагадаємо, в травні виконуючий обов'язки голови Державної митної служби України Ігор Муратов призначив нового виконуючого обов'язки начальника Одеської митниці, звільнивши з цієї посади Михайла Грибанова

Згідно з наказом, тимчасово керувати митницею буде начальник відділу митного аудиту Одеської державної митної служби Олег Погоріловський

Днями у ДБР заявили, що в Одеській митниці викрили на хабарі начальника одного з митних постів. Згодом у СБУ розповіли про корупційні схеми, у яких, за даними Спецслужби, були задіяні одеські митники.

Після цих заяв керівник Одеської митниці дав пресконференцію, на якій розповів, що особисто його ніхто не затримував, і ніяких підозр керівництво Одеської митниці не отримувало.

Поділитися