27 квітня 2024 р. 08:33

Атака на Миколаївщину: пожежа та зруйновані будинки

Колаж Інтента

(Колаж Інтента)

Протягом доби російські війська атакували Миколаївську область  з артилерії, мінометів та дронами-камікадзе. Пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомив очільник ОВА Віталій Кім з посиланням на інформацію обласних військових адміністрацій.

Ввечері, 26 квітня, протиповітряна оборона збила три ракети. Внаслідок падіння уламків у Вознесенському районі пошкоджень зазнали два приватні будинки та три цивільні автомобілі. Крім того, на відкритій території за межами населеного пункту виникла пожежа сухої трави, яка була оперативно ліквідована. Інформації про загиблих і постраждалих не надходило.

Крім того, вчора о 10:17, 11:51, 20:50 та 23:40 під ворожими артилерійськими обстрілами перебувала Куцурубська громада.

Також 26 квітня, об 11:32, 13:59, 14:19, 17:06, 17:43 та 20:51 ворог завдавав артилерійських та мінометних обстрілів по акваторії Очаківської громади.

В той же день ворог спрямував дрони-камікадзе типу FPV по території Куцурубської громади. Внаслідок чого у селі Дмитрівка пошкоджено два приватних будинки.

Ще противник атакував дроном-камікадзе типу "Ланцет" Куцурубську громаду, а також сьогодні вночі, 27 квітня – територію Нечаянської громади.

Російські окупаційні війська не припиняють обстрілювати південь України.

Зранку 24 квітня ворожа армія вдарила ракетою по Одесі, поранивши 43-річну жінку та пошкодивши близько 30 будинків.

23 квітня російська армія вночі атакувала Одещину дронами. Військовим вдалося збити більшу частину баражуючих снарядів, проте не обійшлося без влучання.

22 квітня через російську агресію на Херсонщині дві цивільні людини загинули, ще шість - дістали поранення.

Ірина Глухова

Поділитися