01 червня 2017 р. 03:00

Татарбунарський Офіс Мережі правового розвитку провів заходи для дітей

Татарбунарський Офіс Мережі правового розвитку провів заходи для дітей

У заходах взяв участь 21 учень

Представники Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку спільно з представниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрації 1 червня провели правоосвітні заходи з учнями Татарбунарського НВК "Школа-гімназія". 

День захисту дітей, який припадає на перший день літа, - одне з найстаріших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Традиційно 1 червня міською радою на центральній площі міста проводяться заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.  Свято відкрилося о 10 годині урочистою ходою, також цього дня у Татарбунарах відбулося багато цікавих заходів для дітей міста. 

Представники Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку Леонід Семененко та Аліна Семененко, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Яна Леонтьєва, начальник відділу сім'ї, молоді і спорту райдержадміністрації Наталія Богаченко провели розважально-пізнавальну програму про безпеку під час літніх канікул для учнів 3-А класу Татарбунарського НВК. У заходах взяв участь 21 учень.

На дітей чекали веселі ігри та конкурси, в тому числі й конкурс на краще знання основних правил дорожнього руху, порядку поводження на воді та з вогнем. Всі учасники були дуже активні та отримали чимало вражень і задоволення. За результатами конкурсу діти отримали пакунки з іграшками, учнівським приладдям, олівцями та фарбами. Окрема подяка - голові благодійного фонду «Еммануїл» Анатолію Бабенку за подарункові набори для дітей.

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України" здійснює свою діяльність за підтримки МФ "Відродження" та співпрацює з Татарбунароською районною та міською радою, Татарбунарською районною державною адміністрацією.

 

 

Поділитися